13 Απρ 2008

Ο Στρατηγός, η πρώτη εμφάνιση

"Και ξαφνικά έγινε ήχος από τον ουρανό, σαν άνεμος που ερχόταν με βία, και γέμισε ολόκληρο το σπίτι όπου ήσαν καθισμένοι. Και φάνηκαν σ' αυτούς γλώσσες σαν φωτιά να διαμοιράζονται, και κάθησε σε κάθε έναν απ' αυτούς ξεχωριστά. Και πληρώθηκαν όλοι από το Άγιο Πνεύμα... (Πράξεις κεφ 2 εδ 2-4α)"

Θόρυβος ακούστηκε. Όλοι σάστισαν για μια στιγμή. Θόρυβος ακούστηκε αλλά τίποτα δεν φάνηκε. Άνεμος ακούστηκε αλλά δεν φύσαγε. Θόρυβος, βουή, δύναμη, δέος...

Θόρυβος ακούστηκε, δυνατός σαν ανεμοστρόβιλος, βουή και δέος στις καρδιές τους. Για πρώτη φορά ο Στρατηγός ήρθε. Δεν τον ήξεραν, δεν τον είχαν δει, το μόνο που είχαν ήταν η υπόσχεση. Βουή και δέος. Φλόγες χωρίς φωτιά. Η βουή γέμισε το δωμάτιο. Φωτιές από που; Δέος. Φωτιές πάνω σε όλους. Φωτιά μέσα τους. Ο Στρατηγός, ο Στρατηγός!!! Φωτιά και αγαλλίαση, δέος και δοξολογία, βουή, φωτιά, ο Στρατηγός.

Ο Στρατηγός με υπερφυσικό καλπασμό μπήκε στις καρδιές τους.
Ο Στρατηγός σε βουητό και δύναμη μπήκε στις καρδιές τους.
Ο Στρατηγός, ο Στρατηγός τους άλλαξε.

Στην παρουσία Του τα πάντα αλλάζουν, οι σκέψεις, οι αξίες, ο σκοπός της ζωής σου... Όλα λιώνουν στην φωτιά Του, όλα χάνονται. Το σώμα, το μυαλό αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος της παρουσίας Του. Όλα αλλάζουν, λιώνουν και ξαναγίνονται. Ξαναγίνονται νέα, όμορφα, ευλογημένα. Ξαναγίνονται σύμφωνα με το θέλημα του Βασιλιά. Ο Στρατηγός ήταν εκεί για πρώτη φορά. Όλοι άλλαξαν, όλοι και όλα.

Ο Στρατηγός ήρθε για πρώτη φορά, η ιστορία του κόσμου άλλαξε.
Ο Στρατηγός ήρθε για πρώτη φορά, η δύναμή Του είναι εδώ.
Ο Στρατηγός είναι ακόμη εδώ για να μας αλλάξει.
Ο Στρατηγός, ο Στρατηγός, την παρουσία Του ποθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: