9 Ιουν 2008

Πρόσκληση κατάταξης

"Μετανοήστε, και κάθε ένας από σας ας βαπτιστεί στο όνομα του Ιησού Χριστού, σε άφεση αμαρτιών, και θα λάβετε τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος (Πράξεις κεφ 2 εδ 38)"

Από την πρώτη μέρα κατάταξης στον στρατό Του είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήρθαμε εδώ απλός για να προστατευτούμε. Το να είσαι στατιώτης Του πρώτα από όλα δεν σου εγγυάται ασφάλεια, ευημερία, υλικά αγαθά ή ασυλία από οτιδήποτε άλλο γύρω μας. Ούτε σκοπός του στρατιώτη είναι να θητίσει για να μπορέσει να καρπωθεί την αιώνια υπόσχεση.

Ο στρατιώτης Του είναι αποφασισμένος να μπει στην μάχη. Σε πολλές περιοχές του πλανήτη υπάρχουν διωγμοί. Η μάχη είναι ενάντια στον εχθρό του Σωτήρα, και το πεδίο μάχης οι καρδιές και οι διάνοιές μας και των γύρω μας.

Στρατιώτες που κοιτάζουν πίσω σύντομα λιποταχτούν.

Για αυτό υπάρχει η υπόσχεση της δύναμης του Στρατηγού, η δύναμη που κάνει κάθε στρατιώτη να συνεχίζει στην μάχη. Η υπόσχεση αυτή είναι μέσα στο προσκλητήριο της κατάταξης επειδή είναι απαραίτητη από την πρώτη μέρα.

Στρατηγέ μου αποδέχομαι την αποστολή μου, γέμισε το είναι μου με την παρουσία και την δύναμή Σου. Κάνε με πιστό και δυνατό στρατιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: